EKM Group Marlex - Treball Temporal Eurogrup - Selecció Executius i Consultoria   Revista - Un grup dinàmic Fundació Vicky Sherpa - Compromís Social Fòrum Carlemany - Intercanvi de coneixements Català Castellano English
Menú Home Menú Selection Menú Consultancy Menú Trainning Menú OFFERS Menú Send CV Menú News Menú Values Menú Contact

News

Marlex patrocina el Fornells, però cedeix la publicitat de la samarreta a Vicki Sherpa

[16-10-2006 EL Punt]
Jaume Sanabras, Marlex EKM, i una representant de Vicki Sherpa, el dia que es va presentar la samarreta.
Jaume Sanabras, Marlex EKM, i una representant de Vicki Sherpa, el dia que es va presentar la samarreta.

Marlex, la Unió Esportiva Fornells de futbol i Vicki Sherpa s'han posat d'acord per formalitzar una relació de col·laboració durant els pròxims tres anys per promoure públicament valors de solidaritat i de compromís social amb l'educació dels nens abandonats al carrer del Nepal, un dels països més pobres del planeta. El conseller delegat d'EKM Group, Jaume Sanabras, s'ha inspirat en el FC Barcelona, amb l'acord que el club blaugrana va signar amb l'UNICEF, per tenir un gest social similar amb la samarreta del primer equip del Fornells.

Marlex va apostar per la UE Fornells la temporada 2003/2004 i després de tres anys, en veure que el «club ha crescut en tots els sentits i sobretot en el reconeixement social», ha decidit cedir l'espai de les samarretes a la Fundació Vicki Sherpa. Amb aquesta ONG, Marlex hi col·labora des de ja fa molts anys en diversos nivells, i a causa del grau de satisfacció ha decidit promoure la seva tasca en el club de futbol. Marlex, per filosofia d'empresa, cedeix cada any el 5 per cent dels seus beneficis a accions de compromís social.

Vicki Sherpa, una mestra gironina de Ripoll, va iniciar fa deu anys aquesta aventura tan compromesa al Nepal a través de la Fundació Vicki Sherpa Eduqual. La seva fundació ha rebut molts premis i reconeixements en l'àmbit de la Generalitat, l'Estat i també l'internacional. Actualment, a través de les seves escoles al Nepal, ofereixen una educació d'alta qualitat als nens més desfavorits del país que són abandonats al carrer pels seus pares que no els poden mantenir.

La UE Fornells té un futbol de base format per més de 200 nens i un primer equip que milita en la segona regional (grup 16). «La nova etapa del club va començar fa nou anys quan es va recuperar la il·lusió, i ara aquest acord confirma el creixement en tots els sentits», explica Carles Sanabras, secretari del club de futbol.

L'equip va estrenar ahir les samarretes a casa, en el partit contra el Blanes. Les noves samarretes no van dur sort al conjunt local que va perdre per 0-1.

< Tornar al llistat

Legal Warning


Eurogrup donates 5% of its profits to social causes.