EKM Group Marlex - Treball Temporal Eurogrup - Selecció Executius i Consultoria   Revista - Un grup dinàmic Fundació Vicky Sherpa - Compromís Social Fòrum Carlemany - Intercanvi de coneixements Català Castellano English
Menú Home Menú Selection Menú Consultancy Menú Trainning Menú OFFERS Menú Send CV Menú News Menú Values Menú Contact

News

MBA de l'UdG: Premien un projecte per crear una cadena de «fast food» basada en el peix.

[16-02-2007 Diari de Girona]
Dídac Lee anima els nous emprenedors.
Dídac Lee anima els nous emprenedors.

El projecte «Medinea» va ser escollit ahir com a Millor Projecte d’Empresa de la promoció 2004 - 2006 dels graduats del Màster en Direcció d’Empreses de la Universitat de Girona. «Medinea, fast
food fish», ideat per sis estudiants del màster, proposa la creació d’una cadena de menjar ràpid basada en el peix i el menjar saludable.
El premi, impulsat per l’Associació Màster Girona i patrocinat per EKM Group, es va entregar ahir en el transcurs de l’acte de graduació de la vint-i-unena promoció del Màster en Direcció d’Empreses. El projecte premiat proposa la creació d’un nou concepte de restaurant ràpid, que tindria en el peix el seu element diferencial i que es desenvoluparia a través de locals propis i també de franquícies.

Dídac Lee anima els nous emprenedors

El figuerenc Dídac Lee, fundador d’Intercomgi i nomenat millor Jove Empresari Català de l’any 2006, va realitzar una conferència en l’acte de graduació. En la seva intervenció va destacar les virtuts d’un bon emprenedor i va assegurar que la principal raó per iniciar un projecte empresarial és «fer realitat el teu somni».

< Tornar al llistat

Legal Warning


Eurogrup donates 5% of its profits to social causes.