EKM Group Marlex - Treball Temporal Eurogrup - Selecció Executius i Consultoria   Revista - Un grup dinàmic Fundació Vicky Sherpa - Compromís Social Fòrum Carlemany - Intercanvi de coneixements Català Castellano English
Menú Home Menú Selection Menú Consultancy Menú Trainning Menú OFFERS Menú Send CV Menú News Menú Values Menú Contact

News

El grup gironí EKM fitxa l’exdirector general de Pronovias

[15-06-2007 Diari de Girona]

El grup gironí de recursos humans EKM (format per les empreses Marlex, Advisum, Eurogrup i Nominex) ha incorporat al seu Consell a Josep Mas, de 52 anys. Professor d’ESADE i exdirector General de Pronovias, Josep Mas exerceix actualment com a consultor especialitzat en l’Àrea de Human Capital Development tant a Espanya com a l’estranger.
EKM Group es va fundar a Girona l’any 1996 amb la voluntat de crear un gran grup de Serveis Professionals en Gestió i Direcció de Persones. Actualment té presència a tot Catalunya, amb una trentena d’oficines de servei, amb un equip de prop de 90 professionals en l’àrea del Capital Humà, un 70 % dels quals són titulats universitaris.
El pla estratègic del grup té l’objectiu d’arribar a tenir 70 oficines a tot Catalunya l’any 2012 mantenint el 100% del capital íntegrament català. Amb una facturació que creix al voltant del 60% cada any, el grup gironí preveu arribar a unes vendes de 100 milions d’euros l’any 2Ol2. La companyia destina cada any el 5% dels beneficis a accions de comprimís social.

< Tornar al llistat

Legal Warning


Eurogrup donates 5% of its profits to social causes.